Er algebra keystones hårde?
Er algebra keystones hårde?

Video: Er algebra keystones hårde?

Video: Er algebra keystones hårde?
Video: Introduction to ratios | Ratios, proportions, units, and rates | Pre-Algebra | Khan Academy 2024, April
Anonim

I foråret 2011 tog 94, 939 studerende Algebra 1 Eksamen som prøvekørsel. Kun 38,7 procent af eleverne blev dygtige eller avancerede. Det viser tydeligt, at Keystone Eksamener er ekstremt svært og eleverne skal være bedre forberedt til disse eksamener.

Bare så, hvor mange procent skal du bruge for at bestå nøglestenene?

Eleverne tager en Keystone efter at have gennemført kurser i algebra, biologi eller engelsk litteratur. Eleverne kan tage dem i enten mellem- eller gymnasiet. Cirka 60 til 75 procent af scoren er baseret på multiple choice-spørgsmål og 25 til 40 procent er baseret på åbne spørgsmål.

Behøver klassen i 2020 på samme måde at bestå keystones for at opgradere? I henhold til gældende lovgivning begynder i 2019- 2020 skoleår, gymnasieelever bliver nødt til at bestå det Keystone Eksamen i tre fagområder (Algebra I, Biologi og Litteratur) for at opnå et diplom. Under Senatets lovforslag 1095, studerende har flere alternative måder at bestå , desuden passerer det Keystones.

Hvad sker der tilsvarende, hvis du svigter hjørnestenene?

Enhver studerende, hvis samlede score er under Proficient, skal tage det igen. Skoler er forpligtet til at give eleverne supplerende undervisning, før en elev tager testen igen. Der er ingen grænse for, hvor mange gange en studerende kan tage et om Keystone Eksamen.

Hvilke karakterer tager Keystone-eksamenerne?

Det Keystone eksamener er statspålagte afsluttende vurderinger i Algebra I, Biologi og Litteratur. På gymnasieniveau erstatter de karakter 11 PSSA'er og bruges til at opfylde kravene i den føderale No Child Left Behind (NCLB) lov.

Anbefalede: