Hvorfor forlod Super Junior-medlemmer?
Hvorfor forlod Super Junior-medlemmer?

Video: Hvorfor forlod Super Junior-medlemmer?

Video: Hvorfor forlod Super Junior-medlemmer?
Video: [REPLAY] SUPER JUNIOR ‘The Road : Winter for Spring’ Comeback Live 2024, Kan
Anonim

Super Junior medlem Kangin har meddelt, at han er forlader K-pop-gruppen. Han var en original medlem af boybandet, da det debuterede for 14 år siden i 2005. Kangin har holdt pause siden 2017 efter angiveligt at have havnet i et slagsmål på et drikkested. Det er han også havde et par domme for spirituskørsel.

Hvem har derfor forladt Super Junior?

I 2015 sluttede Kibums kontrakt med SM, og i 2019 forlod Kangin gruppen frivilligt. Fra 2019 har Super Junior ni aktive medlemmer-Leeteuk, Heechul, Yesung, Shindong , Donghae, Eunhyuk , Siwon, Ryeowook og Kyuhyun - med Sungmin på pause siden 2015.

På samme måde forlod Zhoumi Super Junior? Super Junior -M, også stiliseret som SJ-M, er en kinesisk underenhed af den sydkoreanske drengegruppe Super Junior . Den 30. april 2018 udgav Label SJ en erklæring, der annoncerede Henrys afgang fra gruppen, forlader Zhoumi som det eneste kinesiske medlem.

Derfor, hvorfor forlod kibum Super Junior?

Han ville fortsætte sin skuespillerkarriere, men desværre lykkedes det ham ikke med det, han valgte. Han Afslut fremme suju efter sorry2 album. Han spillede i nogle dramaer og var en slags succes b4 han venstre suju . I 2015 han venstre suju officielt.

Er Super Junior-medlemmer tætte?

Som svar afslørede Yesung en chokerende hemmelighed om Super Junior ogdet er medlemmer . "Grunden til Super Junior kan blive som en gruppe i så lang tid, er, at vi faktisk ikke er det tæt til hinanden."”Faktisk, inklusive uddannelsesperioden, har vi allerede brugt over 12 år sammen.

Anbefalede: