Hvad er beståelsesscore for Cbest?
Hvad er beståelsesscore for Cbest?

Video: Hvad er beståelsesscore for Cbest?

Video: Hvad er beståelsesscore for Cbest?
Video: Diane Guerrero, Stephanie Beatriz - What Else Can I Do? (From "Encanto") 2024, April
Anonim

41

På samme måde kan du spørge, hvor mange spørgsmål har du for at få rigtigt på Cbest?

CBEST er timet til 4 timer og består af tre sektioner: læsning, matematik og skrivning. CBEST-eksamenen indeholder i alt 100 multiple-choice-spørgsmål. Læseafsnittet indeholder 50 spørgsmål og vurderer testpersonernes evne til at forstå information præsenteret i skriftlige passager, tabeller og grafer.

hvor stor en procentdel af mennesker består Cbest? Første gangs CBEST Reading beståelsesrate er 80,3 pct , og den samlede kumulative CBEST-læsningsbeståelsesrate er 85,6 procent. Førstegangsbeståelsesprocenten varierer fra 79,3 procent i 2014-15 til 81,4 procent i 2010-11.

Udover ovenstående, hvor svært er det at bestå Cbest?

CBEST bestået Standarder En anden faktor, der bidrager til den potentielle vanskelighed ved CBEST er passerer standard. Kandidater skal opnå en samlet score på 123 for at kunne passere eksamen. Der er også præstationsstandarder for de enkelte deltest.

Hvad er en beståelsesscore for CSET?

Til passere -en CSET eksamen, skal du score en 220 eller derover på hver deltest, der udgør din eksamen. Hver deltest er scorede på en skala fra 100 til 300, når du er rå score er blevet konverteret. Det bestået score er det samme for alle CSET fagprøver til rådighed.

Anbefalede: