Hvordan tager man en krybbevikle på?
Hvordan tager man en krybbevikle på?

Video: Hvordan tager man en krybbevikle på?

Video: Hvordan tager man en krybbevikle på?
Video: Isætning af 1 dagskontaktlinser Synoptik 2024, Kan
Anonim

VIDEO

Folk spørger også, hvad er en krybbeindpakning?

Beskyt din baby, og beskyt din krybbe investering fra tænder mærker med dette indpakning , som blot binder på forskinnen på en cabriolet krybbe . Det indpakning er let polstret med et vandtæt lag.

Ved også, hvornår kan du sætte kofangere på en tremmeseng? Før 4 til 9 måneder gamle, babyer kan rulle med ansigtet først til en krybbe kofanger - svarende til at bruge en pude. Der er bestemt en teoretisk risiko for kvælning. 3. Efter 9 til 10 måneder gamle, de fleste spædbørn kan trække sig til en stående stilling og bruge krybbe kofanger som et skridt til at falde ud af krybbe.

For det andet, er krybbeomslag sikre?

Der er tre fordele ved at bruge en krybbe skinneafdækning: Det er det ikke sikker ! Når din baby tygger på krybbe skinne, det ødelægger møblerne. Med mange til de fleste krybber er "konverterbar" (til en seng i fuld størrelse) i disse dage, betyder det, at dit fodbræt vil være dækket af tyggemærker. Det er ikke godt!

Er åndbare mesh-kofangere sikre?

På trods af påstandene siger eksperter, at krybbe kofangere er en fare, hvilket øger risikoen for kvælning, kvælning og indespærring. Også selvom mesh eller " åndbar "krybbe kofangere udgør en risiko for indespærring og kvælning, og ældre børn kan bruge dem til at hjælpe med at klatre ud af en vugge og forårsage et fald.

Anbefalede: