Hvad betyder inkonklusiv NIPT?
Hvad betyder inkonklusiv NIPT?

Video: Hvad betyder inkonklusiv NIPT?

Video: Hvad betyder inkonklusiv NIPT?
Video: NIPT Test Results Inconclusive! 2024, Kan
Anonim

Når prøven gør ikke har klare oplysninger til at give et pålideligt resultat for SCA, rapporterer laboratoriet resultatet som uafklarende ”. Der kan stadig være nok information til at forudsige fostrets køn for nogle graviditeter. tvillingegraviditeter gør omfatter ikke test for SCA-forhold.

Folk spørger også, hvad betyder en inkonklusiv NIPT-test?

Når prøven gør ikke har klare oplysninger til at give et pålideligt resultat for SCA, rapporterer laboratoriet resultatet som uafklarende ”. Der kan stadig være nok information til at forudsige fostrets køn for nogle graviditeter.

hvad forårsager lav føtal fraktion? Lav føtal fraktion kan skyldes mangel på foster DNA eller et relativt overskud af moder-DNA. Niveauet af moderens DNA kan variere over tid. Lav føtal fraktion er mere sandsynligt hos kvinder med øget kropsvægt. Det kan også være mere sandsynligt ved tilstedeværelse af infektion og betændelse eller efter træning.

Også spurgt, hvad betyder lavt føtalt DNA?

Når du får at vide, er der en lavt foster brøkdel, det gør IKKE betyde vi fandt et problem med babyen; det betyder bare, at mængden af føtalt DNA i den prøve er også lav for at testen kan få nøjagtige resultater. Endnu en blodprøve i en senere uge graviditet kan have flere føtalt DNA så vi kan få et resultat af høj kvalitet.

Hvad betyder Y-kromosom ikke fundet?

NEGATIV for tilstedeværelsen af Y - kromosom . Dette betyder, at 1) moderen bærer et kvindeligt foster, eller 2) mængden af føtalt DNA i moderens blodprøve var for lav til at opdage tilstedeværelsen af Y - kromosom.

Anbefalede: