Hvad tror en fundamentalist på?
Hvad tror en fundamentalist på?

Video: Hvad tror en fundamentalist på?

Video: Hvad tror en fundamentalist på?
Video: КТО ТАКОЕ ФУНДАМЕНТАЛИСТ? Д-р ЗАКИР НАИК 2024, Kan
Anonim

I overensstemmelse med traditionelle kristne doktriner om bibelfortolkning, Jesu rolle i Bibelen og kirkens rolle i samfundet, fundamentalister som regel tro på en kerne af kristne overbevisninger, som omfatter Bibelens historiske nøjagtighed og alle de begivenheder, som er optaget i den som

Når man tager dette i betragtning, hvad var fundamentalisternes tro?

Fem doktriner skitserer det grundlæggende Fundamentalisternes tro Kristne, ifølge The ThoughtfulChristian. De er jomfrufødslen, tilfredsstillelsesteorien om forsoning, den kropslige opstandelse, Jesu mirakler og Guds ufejlbarlige ord.

På samme måde, hvad er de evangelikales grundlæggende overbevisninger? Evangelicalisme er en protestantisk bevægelse omfattet af en række kristne trosretninger, baseret på ideen om, at religiøs frelse kan opnås gennem tilslutning til Guds ord som leveret gennem Bibelen.

I betragtning af dette, hvad er et eksempel på en fundamentalist?

Nogle eksempler af fundamentalisme er; fascisme, nazisme, socialisme, kommunisme, marxisme, islam, kristendom og jødedom. Fundamentalisme er ikke begrænset til en teistisk overbevisning, men refererer til enhver form for tro, der påbyder en streng lydighed til et bestemt sæt af overbevisninger.

Hvad er forskellen mellem evangeliske og fundamentalister?

Evangeliske og fundamentalister begge er enige om, at Bibelen er fejlagtig, men fundamentalister har en tendens til at læse Bibelen bogstaveligt. Evangeliske have en noget bredere fortolkning af, hvem Jesus var. Fundamentalister også tilføje nogle yderligere doktriner til deres tro, som mange evangeliske ikke ville være enig i.

Anbefalede: