Hvordan får jeg min vielsesattest i Florida?
Hvordan får jeg min vielsesattest i Florida?

Video: Hvordan får jeg min vielsesattest i Florida?

Video: Hvordan får jeg min vielsesattest i Florida?
Video: Jeg vil fortælle dig en hemmelighed om hvordan får flere kunder.. 2024, Kan
Anonim

At få gift i Florida , besøgende par behøver kun gå sammen til det nærmeste ekspedient af det kredsretskontoret til opnå -en ægteskabstilladelse . Ægteskab licenser er gældende i 60 dage. Det standardgebyr er $93,50, som kan reduceres til $61 for Florida beboere, der har gennemført et forberedelseskursus før ægteskab.

Hvor får jeg derfor min vielsesattest i Florida?

Ægteskab licenser udstedes af amter, og du kan ansøge om din licens hos enhver amtsskriver. Klik her for at få kontaktoplysninger for domstolens sekretær efter amt. Du kan blive gift i et hvilket som helst amt i Florida , uanset hvor du har fået din ægteskab licens.

Også, hvor meget koster en vielsesattest i Florida? Ægteskabslicensgebyrer Florida : Standarden betaling for en ægteskabstilladelse er $93,50. Den reducerede betaling for ansøgere ( Florida kun beboere), som har gennemført kursusdeltagelse er $61.00. Foretrukken betalingsmetode er kontanter. For vejledning om yderligere betalingsmetoder, ring venligst i forvejen.

I forhold til dette, hvor lang tid tager det at få en vielsesattest i Florida?

Normalt vil du modtage din licens under det samme besøg, som du ansøger til. Du må ikke blive gift inden for 3 dage efter udstedelsesdatoen (medmindre du har taget et førægteskabelig rådgivningskursus). Du skal bruge licens til blive gift inden for 60 dage. Hvis du ikke gør det, bliver du nødt til at ansøge igen.

Hvordan får jeg en kopi af min vielsesattest på Hawaii?

Du kan bestille bekræftede kopier af fødslen og vielsesattester online. Certifikater vil blive sendt til dig via post om 4-6 uger. Hvis du ikke er i stand til at bestille din post online, skal du bestille den certifikat via mail, personligt eller telefonisk.

Anbefalede: