Hvad sker der, hvis du klipper en blå motorhjelm?
Hvad sker der, hvis du klipper en blå motorhjelm?

Video: Hvad sker der, hvis du klipper en blå motorhjelm?

Video: Hvad sker der, hvis du klipper en blå motorhjelm?
Video: JEG SMED IKKE DEN GAMLE TYL VÆK OG REDDEDE FAMILIEBUDGETTET GODT! 4 SUPER OMARBEJDNING AF TYL. 2024, Kan
Anonim

Og det er stadig ulovligt i statsparker. Indtil 1973 pålagde en lov oprindeligt tilnavnet Wild Flower Protection Act en bøde på $1 til $10 mod enhver, der satte sig for at "plukke, trække, trække op, rive op, grave op, skære , bryde, såre, brænde eller ødelægge" blå huer eller eventuelle planter i offentlige parker eller på privat ejendom.

Også at vide er, er det ulovligt at skære bluebonnets?

Godt, forhindrer idioterne i at skabe en sikkerhedsrisiko, når de trækker over for at tage billeder. Og nej det er det ikke ulovligt at klippe eller vælg dem. Det er det måske ikke ulovlig men hvorfor skulle de gøre det, når normalt nej slår græs sker langs motorvejene i løbet af Bluebonnet sæson.

er bluebonnets giftige for mennesker? Bluebonnets er giftig for mennesker og dyr. Lad blomsterne stå, som du fandt dem.

Efterfølgende kan man også spørge, om det er imod loven at skære bluebonnets i Texas?

Der er faktisk ingen lov der forbyder plukning bluebonnets i Texas , ifølge Texas Institut for Offentlig Sikkerhed. Det kan dog være tilfældet i visse områder ulovlig eller farlige. Det er også vigtigt at være høflig og passe på blomsterne, så alle texanere kan nyde dem.

Hvornår kan du klippe blå huer?

" Gør ikke slå så længe det planter har dannet modne frøstande. Bluebonnet frø modnes normalt seks til otte uger efter blomstring. Når moden, det bælg bliver gule eller brune og begynder at tørre. Ved slår græs efter det frø er modnet, vil du tillade det planter til gensåning til næste år."

Anbefalede: