Hvad er temaet for Go Tell It on the Mountain?
Hvad er temaet for Go Tell It on the Mountain?

Video: Hvad er temaet for Go Tell It on the Mountain?

Video: Hvad er temaet for Go Tell It on the Mountain?
Video: Скажи это на горе с текстами песен | Рождественская Евангелие Песня и Кэрол 2024, Kan
Anonim

Som Go Tell It on the Mountain fokuserer på Gud og religion , den undersøger også synd og moral, og køn og synd går hånd i hånd i Baldwins roman. Det Gamle Testamente identificerer "utugt", eller køn uden for ægteskabet, som en direkte synd mod Gud, og denne tro afspejles i hele Go Tell It on the Mountain.

Heri, hvad betyder Go tell it on the mountain?

Titlen er en reference til gospelsangen " Fortæl det på bjerget , "en populær julesang, fordi dens tekst refererer til Jesu Kristi fødsel. Sangens budskab er, at det kristne budskab ("at Jesus Kristus er født") skal spredes overalt, råbt fra bjergtoppene.

Derudover, hvilken genre er Go tell it on the mountain? Selvbiografisk roman

Simpelthen, hvorfor er Go Tell It on the Mountain forbudt?

Hændelsen: Blandt en række bøger, der blev udfordret i Hudson Falls Book Bannings, " Fortæl det på bjerget " blev udfordret som påkrævet læsning i Hudson Falls, N. Y. (1988), fordi bogen var "fyldt med bandeord og eksplicit sex." (Kilde: 2004 Forbudt Books Resource Guide af Robert P. Doyle).

Hvor fortæller Go, at det på bjerget finder sted?

Fortæl det på bjerget er en semi-selvbiografisk roman fra 1953 af James Baldwin. Den fortæller historien om John Grimes, en intelligent teenager i 1930'ernes Harlem, og hans forhold til sin familie og sin kirke.

Anbefalede: