Har partnere nogen rettigheder?
Har partnere nogen rettigheder?

Video: Har partnere nogen rettigheder?

Video: Har partnere nogen rettigheder?
Video: Самые большие ошибки в отношениях между женщинами | Лекция Часть 1 2024, Kan
Anonim

Hvis I er medejere, er du og dine partner har lige rettigheder at blive i det hjem. Hvis I ikke kan blive enige, hvad skal der ske med det hjem, kan du spørge det retten til at afgøre - for eksempel kan de beslutte, at du skal sælge det hjem. Men hvis du har børn, kan du bede en domstol om at overføre det ejendom i dit navn.

Hvad angår dette, hvilke rettigheder har jeg, hvis jeg går fra hinanden med min partner?

Hvis et samlevende par går fra hinanden op , de gør ikke har samme juridiske rettigheder til ejendom som ægtepar. Generelt ugifte par kan ikke hævde ejendomsretten til hinandens ejendom i tilfælde af en slå op . Det gælder store investeringer (såsom et hus) og mindre ting (såsom møbler).

Udover ovenstående, hvad er klassificeret som at bo sammen? Du tæller ikke som lever sammen medmindre du er lever sammen i samme hjem som et par. Folk får ofte at vide, at hvis deres partner bliver over 2 eller 3 nætter om ugen, tæller det som lever sammen.

Med hensyn til dette, hvilke rettigheder har common law-partnere i Storbritannien?

Det gør ikke - begrebet borgerlig vielse har ingen juridisk gyldighed i Storbritannien (dog samlevende par i Skotland har nogle grundlæggende rettigheder hvis deres partnerskab slutter). I virkeligheden flytter sammen gør ikke give dig automatisk rettigheder til hinandens ejendom, uanset hvor længe man bor sammen.

Er du lovligt gift efter at have boet sammen i 7 år?

En almindelig myte er, at hvis du lever med nogen i syv år , derefter du automatisk oprette en fælles lov ægteskab . Dette er ikke sandt - a ægteskab opstår, når et par lever sammen for et vist antal flere år (en år i de fleste stater), fremstår som en gift par, og har til hensigt at være det gift.

Anbefalede: