Er Rockhurst University en drengeskole?
Er Rockhurst University en drengeskole?

Video: Er Rockhurst University en drengeskole?

Video: Er Rockhurst University en drengeskole?
Video: Тур по кампусу университета Рокхерст 2024, Kan
Anonim

Den første Rockhurst University studerende var alle undervist af Alphonse Schwitalla. Den første klasse dimitterede i 1921. I 1939, Rockhurst fik akkreditering af Nordens Centralforening. I 1969 alle divisioner af Rockhurst blev sampædagogisk.

Holder du dette i udsigt, er Rockhurst en drengeskole?

Rockhurst Høj Skole er en privat, romersk-katolsk, jesuit, alle - drenge , forberedende skole grundlagt i 1910 sammen med Rockhurst College, i Kansas City, Missouri, USA.

Og hvad er tilmeldingen på Rockhurst University? 3, 043 efterår 2017

Heri, hvad er Rockhurst University kendt for?

De mest populære hovedfag på Rockhurst University omfatter: Sundhedserhverv og relaterede programmer; Forretnings-, ledelses-, marketing- og relaterede supporttjenester; Biologiske og biomedicinske videnskaber; Psykologi; og Parker, Fritid, Fritid og Fitness Studier.

Er Rockhurst en d2?

Rockhurst Universitet konkurrerer i NCAA II (GLVC) og optræder på og uden for banen. Placeret som nr. 367 i vores overordnede Best Colleges-rangering, Rockhurst Universitetet har en Learfield-score på 168. Rockhurst Universitetet konkurrerer i 13 sportsgrene og har i alt 242 studerende atleter: 128 mænd og 114 kvinder.

Anbefalede: