Hvad er et eksempel på imaginært publikum?
Hvad er et eksempel på imaginært publikum?

Video: Hvad er et eksempel på imaginært publikum?

Video: Hvad er et eksempel på imaginært publikum?
Video: Черниговская Татьяна.. Лидер должен всех послать.... Гайдаровский форум 2024, Kan
Anonim

Eksempler på imaginært publikum : En teenager, der er påvirket af imaginært publikum kan være selvbevidst og kan bekymre sig om, hvad andre mennesker synes om dem. De skifter muligvis tøj konstant, før de forlader huset for at sikre, at de er præsentable for alle, der ser dem.

Derfor, hvad er et imaginært publikum og en personlig fabel?

Elkind foreslår, at der er to komponenter, der udgør teenagers egocentrisme: imaginært publikum og personlig fabel . Fantasifuldt publikum er den tro, som teenagere ofte holder, hvor alle øjne er rettet mod dem, at alle andre er lige så interesserede i dem, som de er i sig selv.

Udover ovenstående, hvad er de to former for teenagers egocentrisme? Hele verden kredser om dem på en eller anden måde. To komponenter af teenagers egocentrisme identificeret af Elkind er det imaginære publikum og den personlige fabel. Det imaginære publikum er i bund og grund en mentalt konstrueret forventning om en begivenhed eller situation i et fremtidigt socialt miljø.

Heraf, hvad er et eksempel på personlig fabel?

Nogle eksempler som inkarnerer teenagere kan omfatte: førægteskabelig sex, stof- og alkoholbrug og overtrædelse af love (kørsel over hastighedsgrænsen). Mange særlige udfordringer opstår fra teenagere, der er fortabt i deres egen personlig fabel , men tre specifikt.

Hvilke opfattelser opstår fra en tro på det imaginære publikum?

Unge tror, at de er i centrum, vil se på dem, og de forestiller sig, hvordan andre kan reagere på deres udseende og adfærd.

Anbefalede: