Hvilket kapitel er retsscenen i To Kill a Mockingbird?
Hvilket kapitel er retsscenen i To Kill a Mockingbird?

Video: Hvilket kapitel er retsscenen i To Kill a Mockingbird?

Video: Hvilket kapitel er retsscenen i To Kill a Mockingbird?
Video: To Kill a Mockingbird | Chapter 2 Summary & Analysis | Harper Lee 2024, Kan
Anonim

Går til Forsøg

Tom Robinsons forsøg for voldtægten af Mayella Ewell begynder lige før Kapitel 17 af To Dræb en Mockingbird . Byen Maycomb kan ikke tale om andet, og Atticus Finch og hans familie er i centrum for det hele.

På samme måde spørger folk, hvad der sker i kapitel 17 i To Kill a Mockingbird?

Resumé: Kapitel 17 Gilmer spørger Heck Tate, som fortæller, hvordan Bob Ewell natten til den 21. november opfordrede ham til at gå til Ewell-huset og fortalte ham, at hans datter Mayella var blevet voldtaget. Da Tate kom dertil, fandt han Mayella forslået og slået, og hun fortalte ham, at Tom Robinson havde voldtaget hende.

Udover ovenstående, hvordan er retssagen i To Kill a Mockingbird? Det Forsøg . I romanen bliver Tom Robinson anklaget for at have tævet og voldtaget en ung hvid kvinde ved navn Mayella Ewell. Hendes familie er fattig, uuddannet og har et dårligt ry. Atticus Finch, en velrespekteret advokat, udnævnes til Toms sag.

Heraf, hvem var det Bob Ewell råbte i kapitel 17?

I kapitel 17 , Bob Ewell indtager vidneskranken og vidner om, hvad han så natten til den 21. november. Hr . Ewell begynder med at nævne, at han var på vej tilbage til sit hjem fra skoven med et bundt brænde, da han hørte Mayella skrige inde fra huset. Da han hørte sin datters skrig, Hr.

Hvad sker der i kapitel 16 To Kill a Mockingbird?

Sammenfatning af kapitel 16 Alle fra Maycomb tager til centrum, så de Atticus mistænkeligt forlader den aften. Gruppen kræver, at Atticus lader dem komme til Tom, men Atticus vil ikke give efter. Jem, Scout og Dill brød ind i scenen, til stor chok for Atticus.

Anbefalede: