Hvem fortalte Joseph, at babyens navn skulle være Jesus?
Hvem fortalte Joseph, at babyens navn skulle være Jesus?

Video: Hvem fortalte Joseph, at babyens navn skulle være Jesus?

Video: Hvem fortalte Joseph, at babyens navn skulle være Jesus?
Video: JEG HAR ALDRIG HØRT sådanne HISTORIER om dyr i mit LIV Odessa og KATTE 2024, April
Anonim

Men i en drøm viste en engel sig Joseph og fortalte ham til at stole på Mary. Englen også fortalte Joseph at barnet skal kaldes Jesus . At have en vision i en drøm fra Gud var et tegn på Guds godkendelse, så dette ville have gjort Joseph vær opmærksom og gør hvad englen havde sagt!

På samme måde, hvem fortalte Josef, hvad Jesu navn ville være?

De har mange pligter og formidler budskaber til jordiske mennesker er en blandt dem. Bibelen siger tydeligt navn af englen, der overbragte budskabet om Herrens inkarnation Jesus , til Hellige Maria. Det var Gabriel. Men nævner ikke navn af englen i sammenhæng med Joseph.

Desuden, hvorfor fortalte englen Josef navnet Jesusbarnet? Det er den græske form af det hebraiske navn Joshua, eller mere specifikt Yehoshua, som betyder "Jahve frelser" eller "Jahve er frelse." Det er derfor Engel sagde til Joseph , "Du skal give ham navn Jesus , fordi han vil frelse sit folk fra deres synder.”

På denne måde, hvad er betydningen af navnene Jesus og Emmanuel?

23 Se, en jomfru skal blive frugtsommelig og føde en søn, og de skulle kalde hans navn Emmanuel , som bliver fortolket er, Gud med os. Matthæusevangeliet blev skrevet af en forfatter, der troede på det Jesus var den lovede Messias, "Gud med os".

Hvem sagde til Josef at han skulle gifte sig med Maria?

Gabriel

Anbefalede: