Hvad er røgtest i selen?
Hvad er røgtest i selen?

Video: Hvad er røgtest i selen?

Video: Hvad er røgtest i selen?
Video: ЭТО ПΡОЩЕ СДЕЛАТЬ ,ЧЕМ КАЖЕΤСЯ!!! КРУЧЕΗЫЙ ТОРСИОН ИЗ КВАДРАТА СВОИМИ РУКАМИ!! 2024, April
Anonim

Softwaregenre: Softwareramme; Software test

I overensstemmelse hermed, hvad er røgtestning, og hvornår vil det blive udført?

Røgtestning er en slags software Test udført efter software build for at sikre, at de kritiske funktioner i programmet fungerer fint. Den udføres "før" enhver detaljeret funktionel eller regression tests udføres på softwarebuilden.

Ved også, hvad er røgtest i automatisering? EN røgtest (i software) er en hurtig prøve udføres, efter at en build er gennemført med succes, men før QA fuldt ud tests det. Derfor er det vigtigt automatisk at udføre en røgtest hver gang et byggeri afsluttes.

Hvad menes der så med røgtest?

RØGPRØVNING , også kendt som Build Verification Afprøvning ”, er en type software afprøvning der består af et ikke-udtømmende sæt af tests der sigter mod at sikre, at de vigtigste funktioner fungerer. Resultatet af dette afprøvning bruges til at afgøre, om en build er stabil nok til at gå videre afprøvning.

Hvorfor kaldes det røgtest?

Udtrykket stammer fra hardwarereparation og er blevet anvendt på software. Det er beregnet til at være en hurtig prøve for at se, om applikationen "bryder i brand", når den køres for første gang. Som nævnt ovenfor er det bare for at sikre, at du ikke spilder en masse menneskers tid ved at sætte dem løs på noget, der åbenlyst er gået i stykker.

Anbefalede: