Hvad var der tale om i Minersville School District Gobitis?
Hvad var der tale om i Minersville School District Gobitis?

Video: Hvad var der tale om i Minersville School District Gobitis?

Video: Hvad var der tale om i Minersville School District Gobitis?
Video: Minersville School District v. Gobitis 2024, April
Anonim

Minersville skoledistrikt v. Gobitis , 310 U. S. 586 (1940), var en afgørelse fra USA's højesteret, der involverede offentlighedens religiøse rettigheder skole studerende under det første ændringsforslag til USA's forfatning. Denne beslutning førte til øget forfølgelse af vidner i USA.

Hvordan afgjorde højesteret på denne måde i Billys sag Minersville v Gobitis 1940)?

I 1940 , det Det afgjorde højesteret på Billys sag , Minersville Skoledistrikt v . Gobitis . Det Ret besluttede 8-1 til fordel for skolepolitikken, kendelse at regeringen kunne kræve respekt for flaget som et nøglesymbol på national enhed og et middel til at bevare den nationale sikkerhed.

For det andet, hvorfor nægtede Gobitis-børnene at sige løftet og at hilse flaget? Svar: De var Jehovas Vidner. I deres religion er det helligbrøde at hylde flag fordi det ville være en form for afgudsdyrkelse, som var forbudt.

På samme måde spørger folk, hvorfor blev Billy Gobitis udvist?

I 1935, Lillian og William Gobitis var udvist fra Pennsylvania offentligheden skoler for at nægte at hilse flaget som en del af en dagbog skole dyrke motion. Det Gobitis børn var Jehovas Vidner og mente, at det var forbudt i Bibelen at hilse på flaget.

Hvad var værdien af flaghilsenen ifølge retten?

West Virginia State Board of Education v. Barnette, 319 U. S. 624 (1943), er en skelsættende beslutning fra United States Supreme Ret mener, at Ytringsfrihedsparagrafen i det første ændringsforslag beskytter eleverne mod at blive tvunget til det salut den amerikanske flag eller sig Løfte troskab i folkeskolen.

Anbefalede: