Hvem gifter Cam sig med i knogler?
Hvem gifter Cam sig med i knogler?

Video: Hvem gifter Cam sig med i knogler?

Video: Hvem gifter Cam sig med i knogler?
Video: ПРОСТОЕ БЛЮДО‼ ПОДОЙДЁТ К МЯСУ РЫБЕ. ХРЕНОВИНА. КОМЕДИЯ 2024, April
Anonim

Arastoo Vaziri

På samme måde bliver det spurgt, om Cam bliver gift på Bones?

Cam og Arastoo ønsker en dejlig rolig første dag som en gift par. Det vil de ikke få det. Vi åbner næstsidste afsnit af Knogler på Cam og Arastoos bryllupsreception - næsten. Først åbner vi, truende, på en bombes nedtællingsur: 20, 19, 18, 17 - og så er det 24 timer tidligere, og vi er i receptionen.

For det andet, bliver Hodgins og Angela skilt? Deres bryllup bliver afbrudt i sæson to-finalen, da det afsløres Angela er teknisk gift til manden fra Fiji, Grayson Barasa. Efter at Grayson har underskrevet skilsmisse aviser i sæson 4 afsnit "Yanks in the U. K.", Angela og Hodgins indse, at de gør stoler ikke på hinanden, og de slår op.

Folk spørger også, hvad der skete med Arastoo og Cam on Bones?

De to giftede sig i det næstsidste afsnit af serien, "The Day in the Life", Cam overvejer at tage fri fra sin rolle som chef for Jeffersonian for at tage på bryllupsrejse. I "The End in the End", begge dele Cam og Arastoo komme sikkert ud af Jeffersonian før eksplosionen.

Er datteren i knogler hendes rigtige baby?

Fox's Knogler har formelt besluttet at skrive stjernen Emily Deschanels ægte -livsgraviditet ind i seriens historie, har TVLine erfaret. Deschanels søn, Henry, blev født i 2011; hans fødsel faldt sammen med ankomsten af sæson 7 af Brennan og Booth's datter , Christine.

Anbefalede: