Hvor i Bibelen står der, at vejen til himlen er smal?
Hvor i Bibelen står der, at vejen til himlen er smal?

Video: Hvor i Bibelen står der, at vejen til himlen er smal?

Video: Hvor i Bibelen står der, at vejen til himlen er smal?
Video: En dagbog med forfærdelige hemmeligheder. Overgang. Gerald Durrell. Mystiker. Rædsel 2024, April
Anonim

I King James-versionen af bibel teksten lyder: Fordi strædet er porten, og smal er vej , hvilken. fører til liv, og få er der, som finder det.

Desuden, hvor i Bibelen står der, at vejen til himlen er smal?

Gå ind ad den snævre port, for bred er den port, og bred er den vej, som fører til ødelæggelse, og der er mange, som går derind: The World English bibel oversætter passagen som: Indtast ved den smal Port; thi bred er porten og bred er porten.

Ved også, hvad betyder gå den lige og smalle sti? lige og smal . n. uformelle det ordentlige, ærlige og moralske sti af adfærd. [måske en ændring af strædet og smal , en hentydning til Matthæus 7:14: 'strædet er Port , og smal er vejen, som fører til livet']

Derfor, hvorfor er porten til himlen snæver?

Der er tusindvis af porte det løfter frelse, men Jesus talte om sig selv som den eneste vej igennem himlens porte . Der er en smal port , fordi ikke mange mennesker vil træffe det rigtige valg at gå til himmel . At sige, at der kun er én måde eller porten til himlen støder mange mennesker.

Hvem vil gå ind i himlens porte?

The World English Bible oversætter passagen som: Ikke alle, der siger til mig, 'Herre, Herre,' vilje . gå ind ind i kongeriget Himmel ; men ham der. gør det vilje af min Fader, som er i himmel.

Anbefalede: