Hvor lang varer Usmle Trin 2-eksamenen?
Hvor lang varer Usmle Trin 2-eksamenen?

Video: Hvor lang varer Usmle Trin 2-eksamenen?

Video: Hvor lang varer Usmle Trin 2-eksamenen?
Video: USMLE - Match Day 2022 Result Reveal & My Entire Application | Did I Match ? 2024, April
Anonim

Trin 2 CK er en en-dag undersøgelse . Det er opdelt i otte 60-minutters blokke og administreres i en 9-timers testsession. Antallet af spørgsmål pr. blok på en given undersøgelse vil variere, men vil ikke overstige 40.

Også spurgt, hvad er beståelsesscore for Usmle Trin 2?

Det USMLE Bestyrelsen stemte for at fastholde det nuværende anbefalede Trin 2 CK (Klinisk viden) minimum bestået score af 209 på deres møde i maj 2018. Eksaminander bør læse hele meddelelsen på USMLE internet side.

For det andet, hvor lange er trineksamener? Det Trin 1 eksamen er en computerbaseret test taget på en enkelt dag over en otte timers periode. Det er en multiple choice-spørgsmålstest, der inkluderer syv sektioner med op til 40 spørgsmål hver for i alt op til 280 spørgsmål. Der afsættes en time til hvert afsnit. Det er et gennemsnit på et minut og 30 sekunder pr. spørgsmål.

Heraf, hvor mange gange kan du tage Usmle Trin 2?

Ved de computerbaserede prøver (trin 1, trin 2 CK og trin 3) må du højst gå til prøven fire gange inden for en 12-måneders periode. For Trin 2 CS må du højst tage eksamen tre gange inden for en 12-måneders periode.

Hvornår skal jeg tage Usmle Trin 2?

Det skal eleverne tag USMLE Trin 2 CK senest den 31. december 2018 for at sikre, at resultaterne vil være tilgængelige i tide til at deltage i 2019 Main Match.

Anbefalede: