Hvad er definitionen af idiokrati?
Hvad er definitionen af idiokrati?

Video: Hvad er definitionen af idiokrati?

Video: Hvad er definitionen af idiokrati?
Video: Crypto Pirates Daily News - January 25th, 2022 - Latest Crypto News Update 2024, April
Anonim

Definition : en handling eller handlinger, der kommer fra ideer eller overbevisninger, der ikke er smarte. Eksempelsætning: Det var idiokrati for den mand at køre så meget over fartgrænsen.

Ligeledes spørger folk, hvad betyder idiokrasi?

idiokrasi . en idiosynkrasi eller personlig manér eller ejendommelighed. Se også: Adfærd. -Ologier & -Ismer.

Efterfølgende er spørgsmålet, er der en Idiocracy 2? Selvom det er gået videre til kultstatus nu, Mike Judges fremtidssatte komedie Idiokrati var en kæmpe flop når det åbnede tilbage i 2006. Men takket være fans at finde det på kabel og dvd, det tiden er måske endelig inde til - en efterfølger. Velkommen tilbage til det (meget, meget dum) verden af 2506.

Ligeledes er det idioti eller idiokrati?

er det idiokrati er regering, der er baseret på abstrakt teori eller idiokrati kan være (humoristisk) en regering styret af idioter mens idioti er (psykologi) tilstanden eller tilstanden af at være en idiot; kvaliteten af at have et intelligensniveau langt under gennemsnittet; mental retardering.

Hvad betyder ideokrati?

Ideokrati (et portmanteau-ord, der kombinerer "ideologi" og kratos, græsk for "magt") er "styring af en stat i overensstemmelse med principperne for en bestemt (politisk) ideologi; en stat eller et land styret på denne måde".

Anbefalede: