Hvad er Imago-terapi for par?
Hvad er Imago-terapi for par?

Video: Hvad er Imago-terapi for par?

Video: Hvad er Imago-terapi for par?
Video: Par-terapi 2024, April
Anonim

Imago Forhold Terapi (IRT) er en form for romantisk forhold og parterapi der fokuserer på relationel rådgivning, der transformerer en konflikt til en mulighed for at vokse og heles. IRT er tilgængelig for alle partnere i et romantisk forhold, uanset seksuel orientering.

Tilsvarende, hvad er Imago-teorien?

Imago terapi er baseret på psykoterapeut Harville Hendrix' relationsarbejde og hans partner Helen LaKelly, udviklet i 1980'erne og baseret på teori at følelser, du oplevede i dine barndomsforhold, er bundet til at dukke op i dine voksne forhold.

Er Imago terapi evidens baseret? Ny forskning begynder d Imago terapi . Målet med forskningen er at etablere Imago som en beviser - baseret øve sig. Inden for mental sundhed, beviser - baseret praksis er dem, der gennem kliniske forsøg har vist deres effektivitet i at hjælpe mennesker.

Desuden, hvordan bruger du Imago-terapi?

I den Imago Dialog begge parter er enige om en grundlæggende grundregel: at tale én person ad gangen. Dette giver dig en person, der taler, vi siger "sender", og en anden, der lytter eller "modtager".

Lad os tage dem en ad gangen.

  1. TRIN ET: SPEJL.
  2. TRIN TO: VALIDER.
  3. TRIN TRE: EMPATISER.

Hvem skabte Imago-terapi?

Harville Hendrix

Anbefalede: