Får SAT proctors betalt?
Får SAT proctors betalt?

Video: Får SAT proctors betalt?

Video: Får SAT proctors betalt?
Video: SAT Digital Proctoring 2024, April
Anonim

Det betale kan variere, hvor Simply Hired giver gennemsnittet SAT proctor årsløn på $20.000. Kontakt lokale skoler i dit område, der administrerer SAT test hvert år. Nogle gange står de enkelte skoler for at ansætte proktorer.

I overensstemmelse hermed, bliver aktører betalt?

Gennemsnittet HANDLING Løn for test Proktører er $61.983 om året.

For det andet, hvor meget koster SAT-test? I øjeblikket er det omkostninger $47,50 for at tage SAT ($64,50 med Essay-delen), og $22 for hver af de SAT emne tests , ikke inklusive registreringsgebyret på $26. Akten omkostninger $50,50 ($67 med skrivedelen) og foreach prøve der er ekstra omkostninger for efterregistrering.

Hvor meget får du derfor betalt for at give handlingen?

Gennemsnit HANDLING hver time betale spænder fra cirka $8,00 i timen for lagermedarbejder til $16,00 i timen for grafisk designpraktikant. Gennemsnittet HANDLING lønnen varierer fra cirka $23.000 om året for agent til $45.000 om året for kabeltekniker.

Hvad gør testledere?

EN proktor skærme tests og eksamener. Formålet er simpelthen at give ansvarlighed og sikre eleverne gør ikke snyde eller manipulere prøve på nogen måde. De kan også blive tildelt et ansvar for at forklare retningslinjerne eller reglerne og videregive dem prøve sig selv.

Anbefalede: