Er Ashtanga og Vinyasa yoga det samme?
Er Ashtanga og Vinyasa yoga det samme?

Video: Er Ashtanga og Vinyasa yoga det samme?

Video: Er Ashtanga og Vinyasa yoga det samme?
Video: АШТАНГА ЙОГА / Первая серия с пояснениями 2024, Kan
Anonim

Kort fortalt, Ashtanga yoga er en traditionel serie af stillinger udført i samme bestille hver gang. Også meget enkelt sagt, Vinyasa er ligesom freestyle Ashtanga . Den største forskel er den kreative licens, som Vinyasa læreren tager sig af at bygge sekvenserne og variere tempoet mellem poseringerne.

Ved også, hvad er forskellen mellem Ashtanga og Vinyasa Yoga?

Den største forskel mellem Ashtanga og Vinyasa løgne i sekventering. Ashtanga Yoga består af tre serier af stillinger: primær, sekundær og avanceret. Som klassen skrider frem, stillingerne i serier bliver mere komplekse. Vinyasa Yogasekvenser har på den anden side ofte en peak pose.

For det andet, hvilken type yoga er Ashtanga? Ashtanga er baseret på oldtidens yoga lære, men den blev populariseret og bragt til Vesten af K. Pattabhi Jois (udtales "pah-tah-bee joyce") i 1970'erne. Det er hårdt stil af yoga der følger en bestemt sekvens af stillinger og ligner vinyasa yoga , som hver stil forbinder enhver bevægelse med et åndedræt.

Folk spørger også, er Ashtanga yoga sværere end Vinyasa?

Vinyasa eller magt yoga inkorporerer mange af de samme stillinger, men rækkefølgen eller variansen af stillingerne ændres ofte. Og vigtigst af alt, Vinyasa forbinder åndedrættet til bevægelse, så det er hurtigere tempo og har en flydende rytme. Vinyasa yoga er også udfordrende, men indeholder lidt mere bevægelse.

Hvad er forskellen mellem Hatha og Ashtanga yoga?

Ashtanga yoga involverer at synkronisere en kontinuerlig og struktureret række af stillinger med åndedrættet. Ashtanga er en meget mere fysisk yoga stil end Hatha . Det betyder "ottebenet" yoga fordi den fokuserer på: Moralske koder.

Anbefalede: