Er Jupiters ringe synlige?
Er Jupiters ringe synlige?

Video: Er Jupiters ringe synlige?

Video: Er Jupiters ringe synlige?
Video: Посмотрите на САТУРН В ТЕЛЕСКОП ! Планета великолепна! Съёмки 2020 г. 2024, Kan
Anonim

I modsætning til Saturns ringe , som tydeligvis er synlig fra Jorden selv gennem små teleskoper, Jupiters ringe er meget svære at se. Faktisk så svære, at de først blev opdaget for et par år siden. Jupiters ringe blev først fundet af rumfartøjet Voyager 1 i 1979.

Spørgsmålet er også, om Jupiter har synlige ringe?

Ja, Det har Jupiter svag, smal ringe . I modsætning til Saturn, som har lys is ringe , Jupiter har mørk ringe som består af støv og bittesmå klippestykker. Jupiters ringe blev opdaget af NASAs Voyager 1-mission i 1980.

Ligeledes, hvornår blev Jupiters ringe opdaget? 1979

Og hvordan ser Jupiters ringe ud?

Jupiter har svag, mørk, smal ringe sammensat af små klippestykker og støv. De gør ikke indeholder is, synes godt om Saturns ringe . Jupiters ringe er konstant at miste materiale og blive genforsynet med nyt støv fra mikrometeorer, der rammer Jupiters fire indre måner (Metis, Adrastea, Amalthea og Thebe).

Hvorfor kan du se Saturns ringe ikke Jupiter?

Ved "synlig med det blotte øje", jeg tag det du mener "synlig fra Jorden med et lille teleskop". Saturns ringe er stort set vandis, og så reflekterer de mere sollys tilbage til os. Jupiters ringe , har lavere andele af is og masser af mindre støvpartikler, der har tendens til at sprede lys fremad i stedet for tilbage til os.

Anbefalede: