Hvordan består jeg CEN?
Hvordan består jeg CEN?

Video: Hvordan består jeg CEN?

Video: Hvordan består jeg CEN?
Video: Family Travel in Japan | Hot Springs! Beautiful Ocean! Nature! 2024, Kan
Anonim

Certified Emergency Nurse Examen scores baseret på hvor mange svar ud af de 150 scorede CEN testpunkter besvares korrekt. EN passerer score er 109. Dette svarer omtrent til at besvare 75% af de 150 scorede testemner korrekt.

Tager jeg dette i betragtning, hvordan består jeg CEN-eksamenen?

Der er 150 scorede spørgsmål på CEN eksamen . At blive betragtet som passerer det CEN eksamen , skal du have svaret rigtigt på 109 spørgsmål. Det svarer til, at omkring 75 % af de 150 spørgsmål er besvaret korrekt.

Ved også, hvor lang tid det tager at studere til CEN? Det CEN eksamen tager 3 timer at gennemføre.

Man kan også spørge, hvor hårdt er CEN?

Det CEN eksamen er en 175 spørgsmål eksamen med 150 scorede spørgsmål og 25 spørgsmål uden score. Det er ikke angivet under testen, hvilke punkter der er scoret i forhold til ikke scoret. Du skal svare rigtigt på 106 for at bestå eksamen. Testen varer 180 minutter fra start til slut.

Hvorfor skal jeg få mit CEN?

95 % siger det CEN ® er værdifuld for akutsygeplejefaget. 93 % siger, at det er vigtigt for sygeplejersker at bevare deres certificering over tid. Certificering fremmer forbrugernes tillid og bidrager til bedre patientbehandling, bedre patientresultater og højere patienttilfredshed.

Anbefalede: