Hvad er forskellen mellem tillid og tro?
Hvad er forskellen mellem tillid og tro?

Video: Hvad er forskellen mellem tillid og tro?

Video: Hvad er forskellen mellem tillid og tro?
Video: Hvad er forskellen på kristendom og islam? Spørg om tro #41 2024, Kan
Anonim

Tro er mere almindeligt betragtet som et spirituelt koncept. Det er betragtes som en troskab, pligt eller loyalitet over for én person eller væsen. Tro er en mere almindeligt brugt i en åndelig kontekst mens tillid er et vigtigt begreb i relationer. Disse to begreber går hånd i hånd og refererer ofte til at tro på noget.

Og hvad er forskellen mellem tro og tillid ifølge Bibelen?

Tro er blevet kaldt "håbets substans". Tro kræver ingen beviser for tro eller praksis. Selve naturen af tro antager, at der ikke findes håndgribelige beviser. Ellers er der en manifestation. På den anden side, tillid er i høj grad baseret på beviser, der er reelle ifølge til sanserne og den menneskelige fornuft.

Også, hvad kommer først tillid eller tro? Sagde ganske enkelt: tillid er tilbydes; troen er tjent. Med dem begynder de deres tro rejse. Tænk på det på denne måde. Forestil dig et mærke, du tror på, eller et du ikke tror på.

Folk spørger også, hvad er tro og tillid til Gud?

Hvis jeg skulle skelne mellem dem, men jeg ville mere sige dette, stol på Gud er det mere passive af de to ord mens tro i Gud er mere en handling eller et verbum, som en illustration, Tillid henter styrke fra Guder omfavne mens Tro tager Gud med dig, når tingene skal gøres.

Hvordan stoler du på din tro på Gud?

For at virkelig tro på nogle af de budskaber, Bibelen giver os om fuldkommen fred og stol på Gud helt, dig har brug for tro . Tro at Gud er ægte og lyttende. Tro at han elsker dig og vil tage sig af dig. Tro at han hører dig, når du råber til ham i disse angstfyldte øjeblikke.

Anbefalede: