Hvad er der på Miller Analogies Test?
Hvad er der på Miller Analogies Test?

Video: Hvad er der på Miller Analogies Test?

Video: Hvad er der på Miller Analogies Test?
Video: MyGuru Tutoring - Miller Analogies Test (MAT) Overview 2024, Kan
Anonim

Millers analogi Øve sig Prøve Anmeldelse. Det Miller Analogi test ( MÅTTE ) vurderer både analytiske færdigheder og akademisk indhold, der er afgørende for succes i kandidatuddannelsen. Det prøve måler generel viden om humaniora, naturvidenskab, matematik og samfundsvidenskab.

I betragtning af dette, hvad bruges Miller Analogies Test til?

Det Miller Analogi test er eksamen tættest beslægtet med GRE, og det er den eksamen bliver sandsynligvis diskuteret i enhver artikel med en titel som " MÅTTE vs. GRE" eller "GRE eller MÅTTE ." Det MÅTTE er en standardiseret prøve der måler din evne til at løse analogier , ogdet er Brugt hovedsagelig til optagelse på kandidatskoler.

Desuden, er Miller Analogies Test svær? I modsætning til andre kandidateksamener, perfekt score på MÅTTE er ikke bare sjældne, de er næsten uhørte ( MÅTTE Percentiler). Eksamen scores på en skala fra 200-600, men den er udformet således, at størstedelen af befolkningen vil score til omkring 400. Dette kunne sagtens karakterisere MÅTTE som en hårdt ” prøve.

Tilsvarende, hvad måler Miller Analogies Test?

Det Miller Analogi test markedsføres som en måle af to hovedting: din kulturelle læsefærdighed og din ræsonnementevne. Med andre ord MÅTTE hævder at måle hvor meget du ved om fag som kunst, historie, naturvidenskab og matematik, samt din evne til at skabe sammenhænge mellem begreber fra disse fag.

Hvad er en bestået score på måttetesten?

Gennemsnit testresultater på MAT Standardafvigelsen på MÅTTE er 25 point. Selv om MÅTTE er scorede op til 600 vil næsten 90 procent af befolkningen score et sted mellem 200 og 425. 99 procent af befolkningen vil score mellem 200 og 450, med mindre end 1 procent af prøve aftagere scoring over dette.

Anbefalede: