Er Peppa pig ejet af Disney?
Er Peppa pig ejet af Disney?

Video: Er Peppa pig ejet af Disney?

Video: Er Peppa pig ejet af Disney?
Video: Kylie Kangaroo Visits Peppa Pig 🇦🇺 Peppa Pig Australia Special 2024, Kan
Anonim

Gurli Gris er en britisk førskole-animeret tv-serie instrueret og produceret af Astley Baker Davies i samarbejde med Entertainment One, Nick Jr., Channel 5 og Hasbros Allspark Animation. Den 31. december 2019 købte Hasbro Entertainment One for en handel på $3,8 milliarder, så Hasbro nu ejer rettighederne til Gurli Gris.

I denne forbindelse er Peppa Pig Disney?

Gurli Gris og Disney Karakterer. Gurli Gris og Disney Characters er en biograffilm baseret på den velkendte tv-serie og dens amerikanske spinoff Crossover. Filmen er produceret af Walt Disney Pictures and Entertainment One og distribueret af Walt Disney Studios Motion Pictures i USA.

Ved også, hvorfor Peppa Pig blev aflyst? Ifølge rapporter er mere end 30.000 klip af den søde tegneserie, som følger pattegrises liv Peppa og hendes familie, er blevet fjernet fra landets ækvivalent til YouTube, Douyin. Og det er alt sammen på grund af det animerede grise tilknytning til dårligt uddannede slackere.

Ligeledes spørger folk, hvem har lige købt Peppa Pig?

Hasbro

Hvor er Peppa Pig forbudt?

Populær tegneseriefigur for børn Gurli Gris er blevet blokeret fra en online videokanal i Kina efter at være blevet forbundet med en "gangster"-subkultur.