Hvor lang tid tager det at studere til akten?
Hvor lang tid tager det at studere til akten?

Video: Hvor lang tid tager det at studere til akten?

Video: Hvor lang tid tager det at studere til akten?
Video: Таинственный заброшенный ДОМ КУКОЛ во Франции | Нашли странное жилище! 2024, Kan
Anonim

To timer om ugen studerer i to måneder er et godt overordnet mål, hvis du er tættere på testdatoen. Hvis du har fire eller flere måneder før testen, kan du prøve bare en time om ugen. Seks måneder af studerer for kun en time om ugen = 26 timer af undersøgelse tid!

Kan du på denne måde læse til akten om en måned?

For det meste dog du burde kunne læse til ACT om en måned , så længe dine scoremål er brugbare. Med andre ord, du bør ikke bruge mere end fem timer om dagen på at proppe til HANDLING !

Man kan også spørge, hvor mange timer om dagen skal du studere? En undersøgelse har foreslået det mange studerende på college undersøgelse i gennemsnit 10-13 timer uge. Dette svarer til mindre end 2 timer om dag.

På samme måde bliver det spurgt, kan du læse til ACT-testen?

For at være sikker du Hent ACT test dato og afprøvning centrum du ønsker, tilmeld dig tidligt, mindst tre måneder før eksamen . Den vej du kan Find en undersøgelse planlægge det du kan rimelig komplet mellem nu og din prøve . Vær realistisk med dig selv. Det er bedre at undersøgelse 20-30 minutter om dagen end fire timer en gang om ugen.

Er 27 en god ACT-score?

Ja, du har mange muligheder på meget godt skoler med en 27 . Det placerer dig i top 85. percentilen nationalt ud af de 2 millioner studerende, der tager HANDLING dette år. Til sammenligning, a 27 på den HANDLING konverterer til en 1280 på SAT baseret på College Board / HANDLING overensstemmelse.

Anbefalede: