Er Fader, som er i himlen, helliget blive dit navn?
Er Fader, som er i himlen, helliget blive dit navn?

Video: Er Fader, som er i himlen, helliget blive dit navn?

Video: Er Fader, som er i himlen, helliget blive dit navn?
Video: Fadervor, du som er i himlen. 2024, Kan
Anonim

"Bed så sådan her: 'Vores Far i himmel , helliget være din navn . Kom dit rige, ske din vilje, på jorden som den er i himmel . Giv os i dag vort daglige brød, og forlad os vor skyld, ligesom vi også har tilgivet vore skyldnere. Og led os ikke ind i fristelse, men fri os fra det onde."

På samme måde kan man spørge, hvor i Bibelen er vor far, som er i himlen, helliget blive dit navn?

Luke. 11. [1] Og det skete, at mens han bad et bestemt sted, da han holdt op, sagde en af hans disciple til ham: Herre, lær os at bede, som Johannes også lærte sine disciple. [2] Og han sagde til dem: Når I beder, så sig: Vores far hvilken kunst i himlen , Helliget blive dit navn.

På samme måde, hvad betyder Fadervor, som er i himlen? “ Vores far hvilken kunst i himlen ” betyder, at vi beder til vores Himmelsk Far der bor i himmel . Gud kan lide det, når vi kalder på ham Far , og han vil have, at vi taler til ham, ligesom vi taler med vores egen far . "Helliget blive dit navn" betyder, at Guds navn er helligt og specielt.

På samme måde, hvem er i himlen, helliget blive dit navn?

Vores far

Har Gud et navn?

Det Gamle Testamente bruger normalt navn af Gud i ental (f.eks. 2. Mosebog 20:7 eller Sl. På samme måde peger El Shaddai, afledt af "shad", dvs. Herren, også på kraften i Gud . Jahve er rektor navn i Det Gamle Testamente, hvorved Gud afslører sig selv og er den mest hellige, særprægede og uforsonlige navn af Gud.

Anbefalede: