Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder gennemtænkt?
Hvad betyder gennemtænkt?

Video: Hvad betyder gennemtænkt?

Video: Hvad betyder gennemtænkt?
Video: Shop-VLOG:полочки IKEA/часть 1 2024, Kan
Anonim

tænke igennem

At overveje eller reflektere over noget for at nå frem til en løsning for en grundig forståelse af det. Et navneord eller pronomen kan bruges mellem " tænke "og" igennem ." Det gør jeg ikke tænke du har tanke denne plan igennem.

På samme måde kan man spørge, hvad det vil sige at tænke tingene igennem?

: til tænke om alle de forskellige dele eller virkninger af ( noget ) i en periode, især i en indsats for at forstå eller træffe en beslutning om det, jeg har brug for tid til tænke det her igennem . Vi har tænkt igennem sagen og er kommet til en afgørelse.

For det andet, hvordan tænker du noget igennem? At ræsonnere om eller reflektere over noget , overvejer alle detaljer og konsekvenser: Sørg for, at du gennemtænke konsekvenserne, før du handler. Tag ikke beslutningen om at sige dit job op med det samme- tænke sagen igennem.

Når man tager dette i betragtning, hvad er meningen med gennemtænkt?

Definition af tanke - ud .: produceret eller ankommet kl igennem mental indsats og især igennem omhyggelig og grundig overvejelse a tanke - ud plan.

Kan tanke være synonym?

spekulation, refleksion, overvejelse, cerebration, ideation, meditation, drøvtygning, opfattelse, pågribelse, se, overvejelse, ræsonnement, intuition, fantasi, logisk proces, perception, indsigt, forståelse, synspunkt, koncept, hjernearbejde, tænker , vide, erkende, kræsne, rationalisere, tegne

Anbefalede: