Hvad betyder udført i juridisk henseende?
Hvad betyder udført i juridisk henseende?

Video: Hvad betyder udført i juridisk henseende?

Video: Hvad betyder udført i juridisk henseende?
Video: Gartnerens agrohoroskop til marts 2022 2024, Kan
Anonim

Udført Kontrakt Lov og Juridisk definition . Udført Kontrakt betyder en kontrakt, der er fuldt ud udført af begge parter. I andre ord , en kontrakt, hvis vilkår er blevet fuldstændig opfyldt. Det kunne det også betyde en underskrevet kontrakt.

Ved også, hvad betyder henrettet?

Eksempel: "det er en henrettet kontrakt") 2) v. at have fuldført eller fuldt ud opfyldt. (Eksempel: "han henrettet alle løfterne i kontrakten") 3) v. afsluttet og formelt underskrevet et dokument, såsom et skøde, kontrakt eller lejekontrakt.

Ligeledes, hvad er udført kontrakt med eksempel? En salgsaftale for et apparat, for eksempel , ville være en udført kontrakt . En gang kontrakt er indgået, vil apparatet blive leveret med det samme. En god eksempel af en fuldbyrdelseskontrakt ville være en kontrakt med en boligbygger til at bygge et hus.

Tilsvarende, hvad er betydningen af fuldbyrdelse i loven?

Udførelse . Udførelse af en handling eller adfærd til dens fuldførelse. Normalt, udførelse opnås gennem en gyldige enhed kendt som en stævning udførelse . Stævningen tjener som bevis for den ejendom, som sagsøgte, som kaldes domsskyldneren, skylder sagsøgeren eller domskreditor.

Hvad er en udført kopi?

Simple kontrakter og skøder er ofte henrettet i modparter. Det betyder, at hver part i kontrakten vil underskrive separat, men identisk kopier af samme dokument. Den underskrevne kopier vil tilsammen udgøre en samlet bindende aftale.

Anbefalede: