Hvor meget får babysittere betalt i Michigan?
Hvor meget får babysittere betalt i Michigan?

Video: Hvor meget får babysittere betalt i Michigan?

Video: Hvor meget får babysittere betalt i Michigan?
Video: Nastya and Maggie try to be good babysitters 2024, Kan
Anonim

Når det er sagt, timeprisen for en lejlighedsvis barnepige i sydøst Michigan spænder fra omkring $10 til $15 i timen, ifølge Golden. Hvis du vil have en person med omfattende børnepasningserfaring eller en grad i førskoleuddannelse, så forvent det betale i den højere ende af dette interval.

Hvor meget skal du derfor betale din babysitter?

Det gennemsnit hver time børnepasning satsen er steget til $16,43 for et barn, ifølge UrbanSitters 2018 børnepasningsundersøgelse af mere end 20.000 familier over hele landet. Det er en stigning på 8 % i forhold til sidste år gennemsnit på 15,20 USD i timen for et enkelt barn.

For det andet, hvad laver 2019 babysittere? Hvert år udgiver børnepasningsnetværket UrbanSitter en undersøgelse af de gennemsnitlige børnepasningsomkostninger efter storby. Landsgennemsnittet for 2019 er $16.75 i timen for et barn (og $19.26 for to), en smule større end sidste års $16.43 gennemsnit.

Også spurgt, hvad er den gældende sats for en barnepige i Michigan?

Gennemsnitslønnen for en barnepige i Michigan er omkring $10,65 i timen.

Hvor meget betaler du en babysitter for en weekend?

Betaler en sitter for en weekend Gør du betale en fast takst pr. dag? Eller én takst for vågne timer og én takst for søvntimer? (Begge børn sover natten igennem i mindst ni timer.) Det gør jeg generelt betale Sitter $25 til $30 i timen for dagpleje af begge børn.

Anbefalede: