Hvad er Bazi i Feng Shui?
Hvad er Bazi i Feng Shui?

Video: Hvad er Bazi i Feng Shui?

Video: Hvad er Bazi i Feng Shui?
Video: Что можно и чего нельзя делать по фен-шуй в спальне | Избегайте этих табу! | Джули Хуу 2024, Kan
Anonim

Det Bazi skole af Feng Shui er dybest set en form for Feng Shui astrologi. I den Bazi eller fire søjler Feng Shui skole, at kende dig selv og din energi betyder, at du kan få det bedste ud af det, som skæbnen giver dig; eller de faktorer, der var til stede på tidspunktet for din fødsel.

Udover dette, hvad er en Bazi-læsning?

BaZi er et unikt system, der kan hjælpe med at afdække dit Livspotentiale ved at analysere planen for dine personlige fødselsdata. De 4 søjler er sammensat af fødselsår, måned, dag og time. Hver "søjle" rummer to ord, deraf de 8 tegn.

Man kan også spørge, hvad betyder de fire søjler? Som en vigtig komponent i kinesisk spådom, fire søjler ' refererer til år, måned, dag og time søjler af en fødselsdag i kinesisk solkalender og hver søjle har to karakterer, otte karakterer (Ba Zi) i alt.

Ved også, hvordan virker Bazi?

I en nøddeskal, BaZi analyserer de unikke tal for en persons fødselsdata og køn og matcher dem derefter til en matrix af metafysisk viden baseret på Solen og dens elementære påvirkninger på ham/hende. Hver søjle er repræsenteret af et element, som oversat fra ens fødselsdata.

Hvor præcis er Bazi-læsning?

BaZi er meget nøjagtig , det eneste, der Bazi kan ikke forudse er fri vilje. Ikke desto mindre, som med alle "okkulte videnskaber", spiller fortolkning en rolle i nøjagtighed af en læsning . Bazi kan forudsige, hvornår disse begivenheder med stor sandsynlighed vil ske.

Anbefalede: