Indholdsfortegnelse:

Findes der polyamorøse datingsider?
Findes der polyamorøse datingsider?

Video: Findes der polyamorøse datingsider?

Video: Findes der polyamorøse datingsider?
Video: Poly-forhold: Tror ikke på «den ene» 2024, Kan
Anonim

Der er Nu en Dating side til Polyamorøs Mennesker. Det bliver mere og mere almindeligt for folk at overveje åbne forhold og endda at opsøge dem på almindelige apps som OkCupid. Men nu, polyamorøs folk kan også finde partnere på en dating side skabt kun for dem.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er den bedste polyamory datingside?

Da du skal date et sted, er her en oversigt og en rangering af populære datingsider, og hvordan de rangerer for polyamori og ikke-monogami dating

  • OkCupid. Hjemmeside: https://www.okcupid.com/ Startet: 2004. Placering: #1.
  • Masser af fisk. Hjemmeside: https://www.pof.com/ Startet:2003.
  • Match. Hjemmeside: https://www.match.com/ Startet: 1995.

Udover ovenstående, hvad er et polyamorøst forhold? Polyamori (fra græsk πολύpoly, "mange, flere", og latinsk amor, "kærlighed") er praktiseringen af eller ønsket om intimitet relationer med mere end én partner, med samtykke fra alle involverede partnere. Det er blevet beskrevet som "konsensuel, etisk og ansvarlig ikke-monogami".

For det andet, hvad betyder Poly på datingsider?

Benching er, når du ikke er til nogen nok til at forpligte dig til officielt dating dem, men du vil heller ikke have, at de skal videre og finde en anden, så du snor dem sammen, så du kan lade dem vente på sidelinjen på dig.

Hvad er en enhjørning i polyamori?

I Polyamori , som er defineret som staten eller praksis med at opretholde flere seksuelle og/eller romantiske forhold samtidigt med fuld viden og samtykke fra alle involverede personer, udtrykket enhjørning bruges til at beskrive en biseksuel person (normalt men ikke altid kvinde), som er villig til at slutte sig til en eksisterende

Anbefalede: