Hvad siger Paulus om frihed?
Hvad siger Paulus om frihed?

Video: Hvad siger Paulus om frihed?

Video: Hvad siger Paulus om frihed?
Video: 9. Paulus - Jesustid 2024, Kan
Anonim

I en akavet, men mindeværdig sætning, apostlen Paul erklærer:”Det er for frihed at Kristus har sat os fri. Historien om Jesus Kristus, som den kommer til live i hans tilhængere, er en historie om frihed , ganske vist, men en frihed begrænset af korset og dybt i modstrid med individualistiske forestillinger om frihed.

Ved også, hvad kirken siger om frihed?

Den romersk-katolske katekismus Kirke hævder, at" Frihed er magten, forankret i fornuft og vilje." Det fortsætter til sige at "Gud skabte mennesket til et rationelt væsen, og gav det værdigheden som en person, der kan igangsætte og kontrollere sine egne handlinger.

Man kan også spørge, hvad Bibelen siger om menneskerettigheder? For hele loven er sammenfattet i et enkelt bud: "Du skal elske din næste som dig selv." Frihed, lighed og værdighed tildeles alle i kraft af at være til human , lavet i Guds billede. I Galaterbrevet minder apostlen Paulus os om, at disse rettigheder er ikke fortjent, men guddommeligt ordineret.

Folk spørger også, hvad siger Bibelen om at blive sat fri?

Hvis han sæt du gratis , du vil Vær fri Ja. Denne frihed er stadig i forbindelse med tjeneste. Jesus sagde , »For Menneskesønnen kom ikke til være tjent, men at tjene og give sit liv som løsesum for mange." Markus 10:45. Men som Jesus siger , "Så hvis Sønnen sæt du gratis , du vil Vær fri Ja!"

Hvor Herrens Ånd er, er der frihed fra Skriften?

Selv den dag i dag, når Moses læses, dækker et slør deres hjerter. Men når nogen henvender sig til Herre , sløret tages væk. Nu Herre er Ånd , og hvor Herrens Ånd er, der er frihed.

Anbefalede: