Hvordan laver man en slideboard-overførsel?
Hvordan laver man en slideboard-overførsel?

Video: Hvordan laver man en slideboard-overførsel?

Video: Hvordan laver man en slideboard-overførsel?
Video: Hvordan laver man solæg - Videoguide 2024, Kan
Anonim

Flyt personens bund til forsiden af sædet, så fødderne er i fast kontakt med gulvet. Få personen til at flytte sin vægt over på den modsatte hofte, og anbring forsigtigt glidebræt under personens overlår/bund.

Desuden, hvordan bruger du et bananbræt?

Sid på kanten af sengen med fødderne så tæt på gulvet som muligt. Læn dig til den ene side, væk fra den retning, du er ved at bevæge dig i. Skub en fjerdedel af bestyrelse under din bund og sæt dig på den.

På samme måde, hvad er en slide board Transfer? EN glidebræt er et stykke udstyr, der kan bruges, hvis en person ikke er i stand til at bruge deres ben til at gennemføre en overførsel mellem overflader eller hvis en stående overførsel er ikke sikkert at udføre. Det bestyrelse bruges til at lave en solid "bro" mellem de to overflader, som en person kan glide over til overførsel mellem dem.

På samme måde bliver det spurgt, hvornår vil du bruge et transferkort?

En patient overførselstavle anvendes til hjælpe en patient til en anden siddende stilling på en stol, seng eller kørestol. Det er en lang, glat bestyrelse normalt omkring to fod lang.

Hvad er pivotoverførsel?

Pivot-overførsler er nyttige for en person, der ikke er i stand til at gå sikkert mellem overflader. “ Omdrejningspunkt ” angiver, at personen bærer i det mindste en vis vægt på det ene eller begge ben og spinder for at flytte bunden fra en overflade til en anden.

Anbefalede: