Er Christina et smukt navn?
Er Christina et smukt navn?

Video: Er Christina et smukt navn?

Video: Er Christina et smukt navn?
Video: ОДЕССА 16 Марта. ХОРОШИЕ ЦЕНЫ В Магазине и на РЫНКЕ 2024, Kan
Anonim

Det navn Christina er en piges navn af græsk oprindelse, der betyder "en kristen". Christina, en smuk og feminin, krystalklar klassiker, trender måske nedad, men den er aldrig ude af stil. Christinas korte former Chris, Christie og Tina ser alle ud til at være daterede, hvilket gør de kongelige Christina bedst brugt i sin fulde pragt.

Desuden, hvad er det for et navn Christina?

Christina eller Cristina er en feminin given navn . Det er en forenklet form af det latinske Christiana, og en afeminin form af Christianus eller en latiniseret form af det mellemengelske Christin 'Christian' (gammelengelsk christen, fra latin). Korte former omfatter Chris og Tina.

Efterfølgende er spørgsmålet, er Christina et spansk navn? Cristina (uden "h") er italieneren, spansk og portugisisk form af Christina stammer fra det latinske Christianus, der betyder "en kristen". Italienerne, portugisere og spansk tog op navn i form af Cristina.

På denne måde, hvad er den bibelske betydning af navnet Christina?

Det er afledt af ordet Kristus, og det er den græske oversættelse i hebraisk ordet "Messias". Det betyder en efterfølger af Kristus eller en kvinde kristen.

Hvad betyder fornavnet Cristina?

Det navn Cristina er en italiensk baby navn . På italiensk betyder af navn Cristina er: Kristi efterfølger.

Anbefalede: