Hvem tager hensyn i en kontrakt?
Hvem tager hensyn i en kontrakt?

Video: Hvem tager hensyn i en kontrakt?

Video: Hvem tager hensyn i en kontrakt?
Video: ДРАКОН ЛЕГЕНДАРНО НЮХАЕТ ШЛЯПУ В ФИНАЛЕ ► 5 Прохождение New Super Mario Bros. Nintendo Wii 2024, Kan
Anonim

Betragtning i kontrakt Lov er simpelthen udveksling af en ting af værdi med en anden. Det er et af de seks elementer, der skal være til stede for en kontrakt at kunne håndhæves. Betragtning skal være både juridisk tilstrækkelig og forhandlet af den modtagende part.

På denne måde, hvad er vederlag i en kontrakt?

1) betaling eller penge. 2) et vigtigt element i loven om kontrakter , betragtning er en fordel, der skal forhandles mellem parterne, og er den væsentlige årsag til, at en part indgår en kontrakt . I en kontrakt , en betragtning (den givne ting) ombyttes til en anden betragtning.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er et godt hensyn i aftaleretten? Betragtning . Relateret indhold. Betaling, i enhver form, under a kontrakt ; enhver værdi givet på modpartens anmodning kan være god omtanke , herunder enhver handling, passivitet eller et løfte.

Bare så, hvorfor er hensyn afgørende i en kontrakt?

Ved dannelse af en kontrakt , der er behov for hensyn for at gøre aftalen formel, gyldig kontrakt . Dette er et af de tre hovedkrav udover gensidig samtykke og et gyldigt tilbud og accept. Der er behov for hensyn således at begge parter pådrager sig en form for byrde eller forpligtelse i aftalen.

Hvilke kontrakter kræver ikke overvejelse?

Ligesom alle kontrakter , konstruktion kontrakter kræver overvejelse for at være retskraftig. Et løfte, der er afgivet uden forventning om noget til gengæld, er kendt som et gratis løfte. Sådan et løfte er ikke generelt håndhæves, fordi der er ingen hensyn.

Anbefalede: