Er Tears of a Tiger passende til mellemskolen?
Er Tears of a Tiger passende til mellemskolen?

Video: Er Tears of a Tiger passende til mellemskolen?

Video: Er Tears of a Tiger passende til mellemskolen?
Video: Tears of a Tiger ELA Assignment 2024, Kan
Anonim

Tårer af en tiger er en fantastisk bog, der er skrevet på en mellemskole niveau. Denne historie fortæller om sandhed, venskab og de reelle farer ved spirituskørsel. Dette var et resultat af hans spirituskørsel. Alle forsøger at gøre tingene bedre for Andy.

Simpelthen så, hvad er genren af bogen Tears of a Tiger?

Roman skønlitteratur

Desuden, hvorfor dræbte Andy sig selv i tårer fra en tiger? Draper's Tårer af en tiger , Andy's depression stammer fra en bilulykke, hvor han var spirituspåvirket og kørte bil. Denne bilulykke resulterer i, at hans bedste ven Rob dør. Lad os tage et kig på, hvordan denne ulykke påvirker direkte Andy og til sidst fører til hans selvmord.

Når man tager dette i betragtning, hvad betyder Tears of a Tiger?

Det tårer af tiger repræsentere hvad der er galt med Andy, og viser, at Monty har indset, hvad der foregår med hans bror, selvom han kun er seks. Tegningen kommer tilbage i historien senere, efter Andy har begået selvmord. tårer på en tiger . Bare fordi han var ked af det, ved Monty, at Andy ikke var svag.

Er Tears of a Tiger fiktion eller faglitteratur?

Tårer af en tiger er en ung voksenroman skrevet af Sharon Draper. Den blev første gang udgivet af Atheneum i 1994, og senere den 1. februar 1996 af Simon Pulse, og er den første bog i Hazelwood High-trilogien.

Tårer af en tiger.

Forfatter Sharon Draper
Genre Realistisk fiktion
Udgivet 1994 Atheneum
Medietype Udskriv (hardcover)
sider 180

Anbefalede: