Hvilke sønner spiste Cronus?
Hvilke sønner spiste Cronus?

Video: Hvilke sønner spiste Cronus?

Video: Hvilke sønner spiste Cronus?
Video: СУПЕР БЕЛЫЕ БОРОВЫЕ ГРИБЫ. Мега сбор грибов. ЧУДО-ЛЕС С БОРОВИКАМИ! Белые грибы 2020. Грибы 2020. 2024, Kan
Anonim

Allerede næste dag blev Cronus narret til at sluge en drik med urter, som han troede ville gøre ham uovervindelig. I stedet fik eliksiren ham til at kaste fem af sine børn op, som han havde slugt ved deres fødsler -- Hestia , Demeter , Hera , Hades og Poseidon.

Desuden, hvem spiste Cronus først?

Først der skulle sluges var Hestia, så var det Demeter, så Hera, så kom Hades, poseidon og så Zeus. Teknisk Zeus er yngste af partiet, men de betragter tidspunktet for at blive spyttet ud fra Kronos for at bestemme den yngste og ældste.

hvordan dræbte Kronos sin far? Cronus Brugt hans det valgte våben, som var seglen, så han kunne dræbe sin far , Uranus. Gaea lavede seglen til Cronus så han kunne Dræb ham og tage over.

Hvem spiser i denne forbindelse Cronus?

Cronus lærte af Gaia og Uranus, at han var bestemt til at blive overvundet af sine egne sønner, ligesom han havde væltet sin far . Som et resultat, selvom han var far til guderne Demeter , Hestia , Hera, Hades og Poseidon af Rhea , han slugte dem alle, så snart de blev født for at forhindre profetien.

Hvordan døde Poseidon?

For at 'dræbe' guderne, er du nødt til at ødelægge den betydning, deres domæner har. Til Poseidon ; Havenes og Havenes, Jordskælvs og Hestes Gud, til dø , må folk ikke længere anerkende disse kroppe. Faktisk siges kun to guder at have virkelig døde . Dette gør Hades vrede, som beder Zeus om at dræbe ham.

Anbefalede: