Hvad står Islpr for?
Hvad står Islpr for?

Video: Hvad står Islpr for?

Video: Hvad står Islpr for?
Video: N5 JLPT LISTENING PRACTICE|| MOCK TEST NEW||JLPT LISTENING PRACTICE WITH SCRIPT| #2022 #listening 2024, Kan
Anonim

ISLPR står for International andensprogsfærdighedsvurdering . Foreslå ny definition. Vi har 1 anden betydning af ISLPR i vores akronym Attic.

Også spurgt, hvad er Islpr?

Det ISLPR ® er en personlig engelsk sprogtest, der bruges til at måle en persons færdigheder i engelsk og andre sprog. En akkrediteret ISLPR testeren vil udføre din ISLPR test individuelt på en-til-en basis, og alt testindhold vil blive personliggjort, så det passer til dine akademiske eller professionelle behov.

For det andet, hvordan forbereder jeg mig til Islpr-testen? Den bedste måde for en kandidat at forberede til en ISLPR test er ved at øve deres engelskkundskaber hver dag. ILS tilbyder individuelle tutorials for at hjælpe kandidater med at forbedre deres engelskkundskaber, før de sidder en ISLPR engelsk prøve . Studer dine engelskkundskaber før en ISLPR test.

Desuden er Islpr nemmere end ielts?

Så IELTS IS International engelsk sprogtestsystem og ISLPR står for International Second Language Proficiency Rating Denne test ligner IELTS ved, at den tester alle fire færdigheder, men opgaverne er mindre forudsigelige.

Anbefalede: