Hvordan bedømmes ATI TEAS-testen?
Hvordan bedømmes ATI TEAS-testen?

Video: Hvordan bedømmes ATI TEAS-testen?

Video: Hvordan bedømmes ATI TEAS-testen?
Video: ADVANCED TEAS SCORE! WHAT I DID TO SCORE IN THE 95th PERCENTILE & HOW YOU CAN TOO! #atiteas #nursing 2024, Kan
Anonim

ATI TE giver en total score , Indholdsområde scoringer (Læsning, matematik, naturvidenskab og engelsk) og underindholdsområde scoringer (f.eks. nøgleideer og detaljer, håndværk og struktur). Mens alle disse score typer spænder fra 0,0 til 100 %, de beregnes forskelligt og har som følge heraf forskellige egenskaber.

Og hvad er en god score på ATI TEAS-testen?

Det Gennemsnitlig score af programmet eller skolen Dette refererer til gennemsnittet scoringer af alle ansøgere, der søger til det pågældende kollegium. Dette er score som enhver ansøger skal overgå. Mest godt skoler har gennemsnitlige TE V testresultater på over 80-85 %.

hvor mange spørgsmål kan du gå glip af i TEAS-testen?

INDHOLDSOMRÅDE ANTAL SPØRGSMÅL (SCORET) FRIST
Pause 10 minutter
Videnskab 53 (47) 63 minutter
Engelsk og sprogbrug 28 (24) 28 minutter
I ALT 170 (150) 219 minutter

For det andet, hvad er en TEAS-testscore?

ATI sætter ikke et minimum beståelsesscore for TE eksamen. I stedet er sygeplejerske eller beslægtede sundhedsskoler i stand til at sætte deres egne score krav. Det TEAS testresultat intervallet er fra 0,0 % til 100 %.

Er ATI TEAS-testen svær?

ATI TE Videnskabstips Det er en af de sværeste sektioner og har hovedsageligt spørgsmål om menneskets anatomi, men også om videnskabelig ræsonnement og liv og fysiske videnskaber. Det TE Naturfagssektionen adskiller sig fra resten af sektionerne, fordi det kræver en stor forhåndsviden.

Anbefalede: