Hvad er beståelsesprocenten for trin 3?
Hvad er beståelsesprocenten for trin 3?

Video: Hvad er beståelsesprocenten for trin 3?

Video: Hvad er beståelsesprocenten for trin 3?
Video: ALL ABOUT USMLE STEP 3! MY EXPERIENCE AND ADVICE! 2024, April
Anonim

Første gang USMLE beståelsesprocenter for D. O. og M. D.-studerende i 2015 var henholdsvis 91 procent og 98 procent. Beståelsesprocenter for elever fra skoler uden for USA og Canada var 89 pct.

Hvad er så en beståelsesscore for trin 3?

Den anbefalede Trin 3 minimum beståelsesscore ændres fra 196 til 198.

Ligeledes skal du bestå CCS for at bestå Trin 3? Der er en Passere / Fail cut off for USMLE Trin 3 eksamen i alt. Det tal er 196 – Dette inkluderer multiple choice-delen af testen. Der er dog ingen Passere / Fail” afskåret for hvert enkelt tilfælde. Der er 13 CCS sager, at du skal gennemføres på testdagen.

På samme måde bliver det spurgt, hvor svært er det at bestå Usmle Trin 3?

Det USMLE Trin 3 eksamen viser sig typisk at være lettere end dens første to modstykker, men det vil du ikke passere på blot ren viden alene, bliver du nødt til at finpudse din timing, færdigheder og viden gennem praksis spørgsmål.

Betyder Usmle Trin 3-score noget?

Lad mig først sige, at medmindre du er i et speciale, hvor du vil ansøge om et stipendium, er din faktiske score på eksamen sandsynligvis gør ikke stof meget, hvis overhovedet. Så længe du består, skal du have det fint, da der ikke er behov for at bruge eksamen score som et mål for din kvalitet på en fremtidig ansøgning.

Anbefalede: