Hvad er en reaktiv NST under graviditet?
Hvad er en reaktiv NST under graviditet?

Video: Hvad er en reaktiv NST under graviditet?

Video: Hvad er en reaktiv NST under graviditet?
Video: 31 Haftalık Gebelik Döneminde Neler Oluyor? w/ @Rabia ŞAHİN 2024, Kan
Anonim

Under ikke-stresstesten ( NST ), vil din udbyder se for at se, om babyens puls går hurtigere, mens den hviler eller bevæger sig. NST resultater, der er reaktive betyde, at barnets puls steg normalt. Ikke- reaktive resultater betyder, at barnets puls ikke steg nok.

I betragtning af dette, hvad er en normal NST?

EN NST betragtes som betryggende, hvis fostrets hjertefrekvens stiger med mindst 15 slag i minuttet over basislinjen (mellem 120 og 160 slag i minuttet), og varer mindst 15 sekunder inden for en 20-minutters tidsramme.

Hvad sker der også, hvis du mislykkes med NST-graviditeten? Et ikke-reaktivt resultat betyder, at hjertet ikke slår hurtigere ved bevægelse, eller at baby bevæger sig ikke meget. Et ikke-reaktivt resultat betyder ikke automatisk, at der er noget galt, men normalt vil yderligere test, såsom en biofysisk profil, blive bestilt efter en mislykkedes NST.

Man kan også spørge, hvorfor de laver NST under graviditeten?

Stresstesten er et tredje trimester-tjek af din babys velbefindende. En ikke-stress test ( NST ) måler fosterets hjertefrekvens og respons på bevægelse i tredje trimester for at sikre, at din baby har det godt og får nok ilt.

Hvad er en positiv NST?

En unormal test (ikke-reaktiv NST , positiv CST) er nogle gange forbundet med uønskede føtale eller neonatale resultater, mens en normal test ( reaktiv NST , negativ CST) er normalt forbundet med et neurologisk intakt og tilstrækkeligt iltet foster. Det NST og CST vil blive gennemgået her.

Anbefalede: