Hvordan giftede Arjuna sig med Draupadi?
Hvordan giftede Arjuna sig med Draupadi?

Video: Hvordan giftede Arjuna sig med Draupadi?

Video: Hvordan giftede Arjuna sig med Draupadi?
Video: Arjun to Convince Draupadi to Marry Yudhister | Mahabharat 2024, Kan
Anonim

Arjuna plukkede den bue og ramte fiskens øje ved at se på dens billede i olien. Fisken kredsede rundt over jorden. Det var Swayamvar. Arjuna med succes opnået målet og gift med Draupadi.

Efterfølgende kan man også spørge, hvordan Draupadi giftede sig med Pandavas?

Ægteskab med 5 Pandavaer Kunti vidste, at hvis Draupadi var gift for kun en af hendes sønner (Arjuna), ville de andre brødre være jaloux på ham.

Og hvordan var forholdet mellem Subhadra og Draupadi? Ifølge til Mahabharata, Arjuna har fire hustruer, den yngste af dem var Krishnas søster, Subhadra . Krishnas billede var en mand, der fastholdt den yderste dharma og det Draupadi velkommen Subhadra med åbne arme. Efter et par dage, da de to kvinder var vokset tæt nok, Subhadra fortalte Draupadi af hendes kærlighed til Arjuna.

Ved du også, hvem var Arjunas yndlingskone?

Ud af alle kendte er Chitrangada, Uloopi og Subhadra. Draupadi og Arjunas ægteskab er kendt, Chitrangada'amarriage med Arjuna er også kendt, men historien er interessant. Den mægtige Arjuna blev tiltrukket af Chitrangadas maskuline struktur og voldsomme karakter.

Hvordan giftede Arjuna sig med Subhadra?

På råd fra Krishna Arjuna bortført Subhadra . Balarama blev vred, men Krishna overbeviste ham. Arjuna og Subhadra var bragt tilbage og de fik gift . En smuk kærlighedshistorie ifølge Southern Editions. It var beskrevet således. Arjuna går til Dwarika i den sidste fase af hans pilgrimsrejse.

Anbefalede: