Indholdsfortegnelse:

Kan du annullere udskudt indrejse?
Kan du annullere udskudt indrejse?

Video: Kan du annullere udskudt indrejse?

Video: Kan du annullere udskudt indrejse?
Video: Виза в Индию 2022 [ПРИНЯТО 100%] | Подать заявку шаг за шагом со мной (С субтитрами) 2024, Kan
Anonim

EN udsættelse anmodning betragtes som en erklæring om, at du vil ikke kunne deltage i dit kursus på den startdato, der er angivet i dit tilbud. Derfor kan anmodninger ikke være annulleret.

Kan du derfor udsætte adgang efter tilbud?

Du vil være i stand til at spore din ansøgning, og kan modtage de samme typer af tilbud fra universiteterne og gymnasierne inden for samme frister. Udskyder efter indsende din ansøgning – i nogle tilfælde er det muligt, men det vilje afhænger af universitetet eller college og kursus du har søgt til.

Betyder udskudt desuden afvist? Første ting først: udskudt gør ikke betyder afvist . Det gør den heller ikke betyde venteliste. Det midler at din ansøgning flyttes til den almindelige afgørelsesansøgerpulje. Kollegiet vil med andre ord afvente, hvem der ellers vil søge, før de beslutter sig for, om de vil acceptere dig eller ej.

Heri, hvor længe kan du udsætte uni?

Du kan som regel udsætte et helt studieår, selvom nogle institutioner tillader det du at sætte din plads i bero for som lang som to år. Hvis du ville foretrækker at holde mindre fri, og hvis midtårsoptag er tilgængeligt i dit kursus, du kan udsætte et enkelt semester og påbegynd dit studie i juli.

Hvordan udskyder jeg mit universitet i et år?

Sådan udskydes college

  1. Ansøg på college, før du tager et mellemår.
  2. Bliv accepteret og bekræft, at du vil deltage.
  3. Send et brev til kollegiets optagelsesdirektør og skitser, hvad de planlægger at gøre på deres mellemår/gab-semester.
  4. Optagelsesudvalget vil vurdere brevet og give/afvise udsættelsen.

Anbefalede: