På hvilket grundlag kan du sagsøge en skole?
På hvilket grundlag kan du sagsøge en skole?

Video: På hvilket grundlag kan du sagsøge en skole?

Video: På hvilket grundlag kan du sagsøge en skole?
Video: – Fraværsgrensene funker ikke 2024, Kan
Anonim

Sagens årsag er din grund til sagsøge det skole . Du kan kun sagsøge det skole hvis du kan pege på noget skole har det overtrådt loven. Det her kan være svært med offentligheden skoler fordi de betragtes som en del af regeringen og er immune over for mange retssager.

Og hvordan anlægger jeg en retssag mod en skole?

Når disse administrative midler er udtømt, kan du evt anlægge sag . Dette kræver arkivering en juridisk klage og stævning til retten. Du skal tjene retssag på den skole distriktets udpegede repræsentant, og de skal fil et skriftligt svar på din sag.

Kan en lærer også sagsøge skoledistriktet? siger retten lærer kan 't sagsøge skoledistriktet efter at have brudt kampen. Ekblad anlagde senere sag mod skoledistrikt og dets ansatte med påstand om uagtsomhed og uagtsomt tilsyn.

Ligeledes kan du sagsøge et skoledistrikt for følelsesmæssig nød?

Det Skoledistrikt anses ved lov for at være et offentligt og et kommunalt selskab, og hvis du skal til sagsøge dem skal retssagen indgives til New York State Supreme Court eller lokalt Amt Ret. Hvis du skulle sejre loven GØR IKKE sørge for tilkendelse af erstatning for Mental Kval til en 3. part.

Hvordan sagsøger jeg for følelsesmæssig nød?

Du begynder at spekulere på, om du kan sagsøge din arbejdsgiver for følelsesmæssig nød . Hvis du oplever følelsesmæssig nød på grund af en anden persons uagtsomme eller uhyrlige forsætlige handlinger, kan du muligvis rejse et personskadekrav for at få erstatning. Loven på dette område er kompleks.

Anbefalede: