Indholdsfortegnelse:

Kan ikke-borgere blive gift i USA?
Kan ikke-borgere blive gift i USA?

Video: Kan ikke-borgere blive gift i USA?

Video: Kan ikke-borgere blive gift i USA?
Video: Самый Большой Набор Lego Friends - Большой Дом на Главной Улице 2024, Kan
Anonim

Der er ingen begrænsninger for ikke - Amerikanske statsborgere bliver gift i USA , så længe begge parter opfylder lovkravene vedr ægteskab i den by eller amt, de ønsker gifte i. Bare det faktum, at din ægteskab ceremoni var udført i OS dog gør ikke give dig nogen særlige immigrationsrettigheder.

På samme måde spørger folk, kan en ikke-amerikansk statsborger gifte sig i USA?

Ja, ikke - borgere kan gifte sig indenfor OS . Husk det ægteskab gør ikke ændre din immigrationsstatus og ægteskab kan ikke blive anerkendt i dit hjemland. At få gift i USA , skal du blot bruge den korrekte identifikation for at ansøge om en ægteskab licens i det amt, hvor du skal være gift.

Udover ovenstående, kan jeg gifte mig med min udenlandske kæreste i USA? Som en OS . borger, dig kan medbring din kæreste her på et forlovede eller forlovede visum. Alternativet er at gifte sig med hende i udlandet og derefter anmode om hende for at få et immigrantvisum. hvis du gifte , hun kan ansøg om grønt kort. Hun vilje derefter gennemgå en anden biometrisk kontrol og USCIS vilje ringe til dig og hende til et interview.

Folk spørger også, kan turister blive gift i USA?

Det korte svar er: ja, du kan blive gift i OS mens du er på en B-1/B-2 turist visum eller på et visumfritagelsesprogram. Det er dog stadig muligt at justere status fra en turist visum eller visumfritagelse efter blive gift i OS.

Hvilke dokumenter skal jeg bruge for at blive gift i Amerika?

De mest almindelige nødvendige dokumenter er følgende:

  • ID med foto (kan være et pas eller kørekort)
  • Fødselsattest.
  • Bevis for bopæl og/eller statsborgerskab.
  • Ansøgere, der er blevet enke eller skilt - en bekræftet kopi af dødsattesten eller skilsmissekendelsen.

Anbefalede: