Hvad er Communications Decency Act af 1996?
Hvad er Communications Decency Act af 1996?

Video: Hvad er Communications Decency Act af 1996?

Video: Hvad er Communications Decency Act af 1996?
Video: Section 230, Explained 2024, Kan
Anonim

Det Communications Decency Act af 1996 (CDA) var det første bemærkelsesværdige forsøg fra den amerikanske kongres på at regulere pornografisk materiale på internettet. I 1997, i den skelsættende sag om Reno mod ACLU, slog USA's højesteret imod uanstændighed bestemmelserne i handling.

Hvad gør Communications Decency Act også?

Kongressen vedtog Lov om anstændighed i kommunikation (CDA) som afsnit V i Telekommunikation Handling af 1996 i et forsøg på at forhindre mindreårige i at få adgang til seksuelt eksplicit materiale på internettet.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvilken fejl den amerikanske højesteret fandt i 1996 Communications Decency Act? ACLU. Bestemmelserne vedrørende usømmelige og åbenlyst stødende materialer var fundet at krænke ytringsfriheden beskyttet af det første ændringsforslag og blev fjernet fra CDA.

Så er kommunikationsloven stadig en lov?

Internetsamfundet som helhed modsatte sig kraftigt Lov om anstændighed i kommunikation , og med EFF's hjælp blev bestemmelserne mod ytringsfrihed slået ned af Højesteret. Men heldigvis forbliver CDA 230 og har i årene siden langt overgået resten af lov.

Hvilken beskyttelse giver paragraf 230 i Communications Decency Act af 1996?

Sektion 230 i Communications Decency Act af 1996 (et almindeligt navn for afsnit V i Telekommunikationsloven af 1996 ) er et stykke internetlovgivning. Det giver fritagelse for ansvar for udbydere og brugere af en interaktiv computertjeneste, der offentliggør information stillet til rådighed af andre.

Anbefalede: